30 november 2024

Familjelördag: Pappa Kapsyl

  • Familjelördagar

Pappa Kapsyl

Lördag 30 november kl 13.00-13.45 (och extra tid efteråt för att träffa Pappa Kapsyl)

Plats: Humlesalen

Dinosauriernas Alfabet – En fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor! Pappa Kapsyl sjunger sig genom alfabetet med avstamp i sin nya ABC-bok. R som i raptor, T för tyrannosaurus rex, K som i köttätare, S för spinosaurus … eller kanske stegosaurus? Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken.

Efter föreställningen finns möjlighet att träffa Pappa Kapsyl för att få en autograf och ta en bild tillsammans med idolen. Kom gärna förberedd till föreställningen! På dinobarn.com finns tröjor, kepsar och massa annat skoj från Pappa Kapsyls värld. Där finns också möjligheten att få en personlig text på ryggen på sin t-shirt. Kanske ett alldeles eget dinosaurienamn?

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Perfekt mix mellan att vara spännande, läskigt och roligt.”

Längd: 45 min
Ingen åldergräns

Läs mer på pappakapsyl.se

Bild på dinosaurie och man med gitarr

Pappa Kapsyl

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med över 7 miljoner streams på Spotify, 6000 följare på YouTube och mer än 1000 live-gig i bagaget är Pappa Kapsyl en av Sveriges populäraste och mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.