Lediga lokaler i Tierp

Boka lokaler

I Kulturhuset Möbeln finns mötesrum för både stora och små sällskap. Lättillgängliga med tågstationen som granne. Utöver rummen nedan finns det tre studierum i biblioteket som bokas direkt via biblioteket. Det går även bra att slå sig ner i foajén och ta en fika, sitta och läsa eller studera en stund. Humlesalen, Greverummet och Boulehallen bokas via lokalbokningen. Wi-fi finns i hela huset.

På grund av restriktioner hyrs våra lokaler ut i begränsad omfattning just nu.

Humlesalen

Konferens, dans, teater, mässa eller annat event? Den rymliga Humlesalen i Tierp passar för många olika arrangemang.

Greverummet

Utmärkt för föreningsmöten eller andra enklare sammankomster. Mötesrum för 8-10 personer.

Utrustning: Whiteboardtavla.

 

Tierpsrummet

Här kan du lära dig mer om den lokala kulturhistorien. Läs en bok ur lokalsamlingen, se en utställning av Upplandsmuseet, lek med ljud från nyckelharpsverkstaden på Eric Sahlströminstitutet eller se ett bildspel av Folkrörelsearkivet. Mötesrummet ligger i foajén och har plats för 8-10 personer.

Utrustning: Toutchskärm med whiteboard-funktion; högtalare.

 

Boulehallen

Fin inomhusbana med 4 banor. Här finns bord och stolar för ca 20 personer. Klot finns att låna. Bokning för allmänheten kommer att vara möjlig från hösten 2021.

 

Studierum

Behöver du ha ett rum i lugn och ro för att studera? Eller vill ni studera i grupp?
Det finns tre studierum i biblioteket. Ett grupprum för fyra personer. Ett för två personer och ett för en person. Ett studierum har en dator. Webbkamera finns att låna. Man får vara i studierummen max 4,5 timmar. Rummen är kostnadsfria.
Dessa bokas direkt i biblioteket hos personalen,  eller ring och boka på 0293-21 82 60.