Lediga lokaler i Tierp

Boka lokaler

I Kulturhuset Möbeln finns mötesrum för både stora och små sällskap. Lättillgängliga med tågstationen som granne. Utöver rummen nedan finns det tre studierum i biblioteket som bokas direkt via biblioteket. Det går även bra att slå sig ner i foajén och ta en fika, sitta och läsa eller studera en stund. Humlesalen, Greverummet och Boulehallen bokas via lokalbokningen. Wi-fi finns i hela huset.

 

Förskolor/Skolor: Vill ni ha plats att sitta och äta medhavd matsäck? Kontakta oss några dagar i förväg. Nedan finns kontaktuppgifter.

Kontakt:
Klara Willner Svensson, arbetsledare : 0293-21 90 22, Klara.WillnerSvensson@tierp.se

Ulrika Dåderman, Kulturhusets koordinator: 0293-21 83 16, ulrika.borgerdaderman@tierp.se

 

Humlesalen

Konferens, dans, teater, mässa eller annat event? Den rymliga Humlesalen i Tierp passar för många olika arrangemang.

Greverummet

Utmärkt för föreningsmöten eller andra enklare sammankomster. Mötesrum för 8-10 personer.

Utrustning: Whiteboardtavla.

 

Tierpsrummet

Här kan du lära dig mer om den lokala kulturhistorien. Läs en bok ur lokalsamlingen, se en utställning av Upplandsmuseet, lek med ljud från nyckelharps-verkstaden på Eric Sahlströminstitutet eller se ett bildspel av Folkrörelsearkivet. Mötesrummet ligger i foajén och har plats för 8-10 personer.
Rummet kan bokas av föreningar.

Utrustning: Toutchskärm med whiteboard-funktion; högtalare.

 

Boulehallen

Fin inomhusbana med 4 banor. Här finns bord och stolar för ca 20 personer. Klot finns att låna. Bokning för allmänheten kommer att vara möjlig från hösten 2021.

 

Studierum

Behöver du ha ett rum i lugn och ro för att studera? Eller vill ni studera i grupp?
Det finns tre studierum i biblioteket. Ett grupprum för fyra personer. Ett för två personer och ett för en person. Ett studierum har en dator. Webbkamera finns att låna. Man får vara i studierummen max 4,5 timmar. Rummen är kostnadsfria.
Dessa bokas direkt i biblioteket hos personalen,  eller ring och boka på 0293-21 82 60.