9 februari 2023

Kulturtorsdag: Nalle Katastrof - Rätt Rätt Fel

Torsdag 9 februari kl 10

Plats: Humlesalen

Cirkus, magi och sociala misslyckanden!
När Nalle är för sig själv kan han göra nästan precis som han vill. Men när han är med andra?
Oj, vad många regler som man ska följa.
Men nu är Nalle på teatern; scenen är hans, strålkastarna lyser, publiken väntar. Vad kan gå fel? Allt skall det visa sig! Han heter ju NALLE KATASTROF!
En hjärtevarm clownföreställning om fel och rätt och allt däremellan.Inspirerad av UR tv-serien Nalle den sociala katastrofen.Skapad specifikt för särskola.

• Vad är Rätt Rätt Fel på en teater?
  • Vad är Rätt Rätt Fel när någon bjuder på kanelbullar?
  • Vad är Rätt Rätt Fel när man äter?
  • Är det alltid fel att misslyckas?

För att boka plats skick ett mail till kultur-fritid@tierp.se och ange namn, kontaktuppgifter (telefon) och antal platser du vill boka.

2023 bjuder vi in till Kulturtorsdagar som en del av kommunens Kulturprogram för funktionsnedsatta. En förmiddag för och med särskolor och dagliga verksamheter! Följ @kivtierpskommun på Facebook

Med stöd från

• logo-regionuppsala-1