25 september 2024

Herman Geijer om Zombieöverlevnad

Herman Geijer om Zombieöverlevnad: din guide till apokalypsen

Onsdag 25 september kl 18.00- ca 19.15

Plats: Humlesalen

Föreläsning med efterföljande överlevnads-quiz!

Hur överlever man en zombieapokalyps? Föreläsaren, författaren och folkbildaren Herman Geijer berättar hur du överlever en oväntad katastrofsituation och hur du bäst förbereder dig. Han är zombieöverlevnadsexperten som med humor och allvar använder zombier som metafor för att beskriva kriser och katastrofer.

Zombieöverlevnad: din guide till apokalypsen

I en spännande och underhållande föreläsning med Herman Geijer får du ta del av:

  • Konkreta tips på vad som ökar chanserna att överleva en katastrof oavsett om de beror på zombier, klimatförändringar eller pandemier.
  • Hur människor beter sig i krissituationer och hur ser Sveriges katastrofberedskap ut.
  • Vad du behöver tänka på om du befinner sig i en stad där viktiga samhällsfunktioner slutar fungera.
  • Geijer mixar sina egna erfarenheter och kunskap med vetenskapliga bevis. Fakta och allvar blandas med humor och underhållning.

Herman Geijer kan titulera sig som föreläsare, författare, sommarpratare, folkbildare och zombieöverlevnadsexpert. Han är expert på hur vi kan överleva samhällskatastrofer, oavsett om de beror på zombier, klimatförändringar eller pandemier.

0000164_zombieoverlevnad-din-guide-till-apokalypsen

Herman Geijer

År 2015 blev Geijer framröstad till lyssnarnas sommarvärd i P1. 2016 höll han ett TEDx talk om överlevnad vid en zombiekatastrof. 2017 gav Geijer ut boken ”Överlev katastrofen – tolv sätt att förbereda dig” med konkreta tips på vad som ökar chanserna att överleva en katastrof. Boken handlar bland annat om vilka egenskaper och kunskaper som är viktiga samt hur du kan utveckla dem. 2021 tilldelades Geijer Kulturhuset Lavas författarpris.