17 november 2022

Evergreen – En hyllning till Streisand

Evergreen – En hyllning till Streisand

Torsdag 17 november kl 18

Plats: Humlesalen

Konsert med sångerskan Malena Tuvung och pianisten Carina E Nilsson, ett musikaliskt porträtt av Barbra Streisand.

Hon är inte bara lik Barbra Streisand till utseendet – Malena Tuvung har även en klang och nerv i sitt artistiska uttryck som gör att man transporteras in i den ikoniska världsstjärnans låtskatt på ett sätt som ingen annan svensk artist har lyckats med.

Evergreen är en hyllning till Barbra Streisand är en intim konsert där Malena tolkar en av vår tids största artister. Låt dig förföras av sånger som Don’t Rain on My Parade, People, Papa Can You Hear Me, Memory, Somewhere, The Way We Were och naturligtvis Oscarsbelönade Evergreen ur 1976 års version av storfilmen A Star is Born, där just Barbra Streisand spelade huvudrollen.

 

En del av Konsertkarusellen i Region Uppsala

 

sångerska i en svart klänning och med brun hår sjunger i mkrofon

Malena Tuvung

är utbildad vid Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg och är en meriterad sångerska och musikalartist. Hon har en bredd i sitt artisteri och har medverkat både som dansare och sångerska i allt från krogshower till musikaler och opera.

en blond kvinna i en vit klänning sitter vid pianot

Carina E Nilsson

Pianisten Carina E Nilsson  har sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid. Hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar har en unik bredd och hon har samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

 

 

 

 

I samarbete med

  • MiU_4505_rgb