30 september 2022

Aron Anderson: Gör det ”omöjliga” möjligt

Gör det ”omöjliga” möjligt

Nu kan du förköpa Äventyrsfika (större smörgås med syrade grönsaker & hummus, sötsak, juice , kaffe/te). 

Fredag 30 september kl 18

Plats: Humlesalen, Kulturhuset Möbeln

Ta med arbetskamraterna, släkten, vännerna och bli glad berörd, inspirerad!

En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån.

Svår sjukdom kullkastar livet, något Aron Anderson redan som barn fick erfara. Trots att, eller kanske på grund av att, cancern gjorde honom rullstolsburen har han skapat sig ett liv på egna villkor. Ett liv fullt av utmaningar, erövringar, sportande och äventyrande. Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder. Aron Anderson är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt, och har en sällan skådad livsgnista och positivitet som smittar av sig på alla som möter honom.

en vit man med blond hår och svart T-shirt som ler

Aron Anderson

Aron är professionell äventyrare och uppskattad inspiratör och föreläsare. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. 2022 deltar han också i Let’s dance.