Konsthall i Tierp

Konsthallen

På grund av rådande omständigheter kring spridningen av COVID-19 har Kulturhuset Möbeln i Tierp ändrade öppettider och tillåter begränsat antal personer samtidigt. Konsthallen i Kulturhuset Möbeln är för tillfället stängd på grund av restriktioner i Region Uppsala. Det finns fortfarande möjlighet att se utställningen Black Box av Fredrik Strid. Skicka en förfrågan till kultur-fritid@tierp.se med namn och tidpunkt du vill besöka utställningen så svarar vi så snart vi kan. Samlad information om coronaviruset finns på www.tierp.se/corona

Konsthallen Kulturhuset Möbeln

Konsthallen ligger i hjärtat av Kulturhuset Möbeln nära Tierps station. Här visas varje år fyra – fem utställningar med samtidskonst. Konsthallen producerar egna utställningar men samarbetar också med olika organisationer och institutioner. Konsthallen strävar efter att på ett varierande och mångsidigt sätt presentera samtidskonstens olika innehåll och uttrycksformer.

Black Box

Fredrik Strid

En utställning om naturens kraft. Konstnären Fredrik Strid undersöker svamparnas väsen som en framgångsrik och betydelsefull art. Genom skulpturer artikuleras en balansakt som utspelar sig i ett tillstånd mellan liv och död. Ur det förkolnade frammanas nya existenser.

Digital visning i konsthallen

Följ med på en visning av utställningen Black Box i Konsthallen tillsammans med konstnären Fredrik Strid.