2 juli 2021

Promenadteater: Skogshäxan

Promenadteater: Skogshäxan

Fredag 2 juli kl 11 och kl 13.30 

Välkommen till en spännande utomhus promenadteater!

“Jag var tolv år när jag såg en häxa för första gången. Det var ett sånt där sommarlov som vi aldrig trodde skulle ta slut. På dagarna var vi vid stranden, hoppade från hopptornet och åt glass i mängder. Det var vi tre. Wilda, som drog runt på sina nya cykel överallt, livrädd att tappa bort den också. Jasmin som var den coola av oss tre, hon hade fått tuggummi i håret och var inte längre sig själv. Sen var det jag. Julia. Jag hade precis kommit hem från farmor för sista gången.”

Affisch Skogshäxan

Följ med tre vänner i det stora, spännande äventyret om att hitta en häxa. Här möts fantasi med folksägen. En föreställning om att hantera sina känslor och tackla livet. Ett sista äventyr med gänget innan barnasinnet börjar bli vuxet.

Spelas av Teatergruppen Carpa.

Begränsat antal platser så glöm inte att boka plats.

Promenadteater är familjeföreställning, passar för barn från 7 år men hela familjen kan delta. Föreställningen sker utomhus och publiken går med skådespelare runt Kulturhuset Möbeln.

Var med på Sommarboken 2021! Promenadteater är en del av Sommarboken.  Hela sommaren kommer biblioteket ha massor med aktiviteter med temat Ut i det vilda. Läs mer på biblinord.se